Ruissalo Camping ONLINE

Hyvinvarustettu leirintäalue, uimaranta, sauna, minimarket, sisämajoitustilat ja huoltorakennuksien erilaiset mukavuudet lämpimistä suihkuista pyykinpesutiloihin palvelevat matkalaista. Leirintäalue on auki 1.6-31.8. Vastaanotto avoinna 7-23 joka päivä.

Saaronniemestä löytyvät myös minigolf-, lento-, ja koripallokentät, luontopolkuja, lasten leikkipaikat ja kahvila-ravintola.

Varaa tältä sivulta itsellesi sopiva majoitusvaihtoehto. Klikkaamalla kohteen nimeä saat tarkemman kuvauksen siitä ja pääset tekemään varausta.

Huom! Telttapaikkoja löytyy aina.

HUOM! Vuoden 2024 RUISROCK:in ajaksi varattavat matkailuajoneuvo- ja telttapaikat varataan Ruisrockin omilta verkkosivuilta.

Matkailuajoneuvopaikka sähköllä

Matkailuajoneuvopaikka sähköllä

Hinta sisältää asfalttipaikan sähköllä. Sähkötöntä nurmikenttäpaikkaa varten et tarvitse varausta, sillä tilaa riittää. (Huom! Ruisrockin aikana käytössä vain sähköpaikat).
Villa Saaro 5 hengen huone

Villa Saaro 5 hengen huone

5 hengen huone Villa Saarossa. Huoneessa sängyt, kaappitilaa ja ruokailuryhmä, wc:t ja suihkut sijaitsevat käytävällä yhteisissä tiloissa. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Villa Saaro 6 hengen huone

Villa Saaro 6 hengen huone

6 hengen huone Villa Saarossa. Huoneessa sängyt, kaappitilaa ja ruokailuryhmä, sekä wc- ja suihkutila. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Villa Zilliacus 2 hengen huone

Villa Zilliacus 2 hengen huone

Hosteltyyppinen majoitusratkaisu. Huoneessa kerrossänky ja jääkaappi, WC:t ja suihkut käytävällä, keittiöt alakerran yhteistiloissa. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Villa Zilliacus 4 hengen huone

Villa Zilliacus 4 hengen huone

Hosteltyyppinen majoitusratkaisu. Huoneessa kerrossängyt ja jääkaappi, WC:t ja suihkut käytävällä, keittiöt alakerran yhteistiloissa. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Renkitupa 1

Renkitupa 1

Paritalon puolikas neljälle hengelle. Varustuksena keittiö, kaksi yhden hengen sänkyä sekä avattava sohva (kahdelle), WC ja suihku. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Renkitupa 2

Renkitupa 2

Paritalon puolikas kolmelle hengelle. Varustuksena keittiö, kerrossänky sekä yhden hengen sänky, WC ja suihku. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Renkitupa molemmat puolet

Renkitupa molemmat puolet

Neljän hengen puolella varustuksena keittiö, kaksi yhden hengen sänkyä sekä avattava sohva (kahdelle), WC ja suihku.
Kolmen hengen puolella varustuksena keittiö, kerrossänky sekä yhden hengen sänky, WC ja suihku. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Saaron Torppa 1

Saaron Torppa 1

Paritalon puolikas neljälle hengelle. Varustuksena keittiö, parisänky, avattava sohva (kahdelle). WC ja suihku, sekä televisio. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Saaron Torppa 2

Saaron Torppa 2

Paritalon puolikas kahdelle hengelle. Varustuksena keittiö, parisänky, WC ja suihku, sekä pieni sähkölämmitteinen sauna. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Saaron Torppa molemmat puolet

Saaron Torppa molemmat puolet

Neljän hengen puolella varustuksena keittiö, parisänky sekä avattava sohva (kahdelle), WC ja suihku, televisio.
Kahden hengen puolella varustuksena keittiö, parisänky, WC ja suihku, sekä pieni sähkölämmitteinen sauna. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.