Majoitus

Klikkaamalla kohteen nimeä saat tarkemman kohteesta tuotteesta ja pääset tekemään varausta.

Villa Saaro 5 hengen huone

Villa Saaro 5 hengen huone

5 hengen huone Villa Saarossa. Huoneessa sängyt, kaappitilaa ja ruokailuryhmä, wc:t ja suihkut sijaitsevat käytävällä yhteisissä tiloissa. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Villa Saaro 6 hengen huone

Villa Saaro 6 hengen huone

6 hengen huone Villa Saarossa. Huoneessa sängyt, kaappitilaa ja ruokailuryhmä, sekä wc- ja suihkutila. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Villa Zilliacus 2 hengen huone

Villa Zilliacus 2 hengen huone

Hosteltyyppinen majoitusratkaisu. Huoneessa kerrossänky ja jääkaappi, WC:t ja suihkut käytävällä, keittiöt alakerran yhteistiloissa. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Villa Zilliacus 4 hengen huone

Villa Zilliacus 4 hengen huone

Hosteltyyppinen majoitusratkaisu. Huoneessa kerrossängyt ja jääkaappi, WC:t ja suihkut käytävällä, keittiöt alakerran yhteistiloissa. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Renkitupa 1

Renkitupa 1

Paritalon puolikas neljälle hengelle. Varustuksena keittiö, kaksi yhden hengen sänkyä sekä avattava sohva (kahdelle), WC ja suihku. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Renkitupa 2

Renkitupa 2

Paritalon puolikas kolmelle hengelle. Varustuksena keittiö, kerrossänky sekä yhden hengen sänky, WC ja suihku. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Renkitupa molemmat puolet

Renkitupa molemmat puolet

Neljän hengen puolella varustuksena keittiö, kaksi yhden hengen sänkyä sekä avattava sohva (kahdelle), WC ja suihku.
Kolmen hengen puolella varustuksena keittiö, kerrossänky sekä yhden hengen sänky, WC ja suihku. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Saaron Torppa 1

Saaron Torppa 1

Paritalon puolikas neljälle hengelle. Varustuksena keittiö, parisänky, avattava sohva (kahdelle). WC ja suihku, sekä televisio. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Saaron Torppa 2

Saaron Torppa 2

Paritalon puolikas kahdelle hengelle. Varustuksena keittiö, parisänky, WC ja suihku, sekä pieni sähkölämmitteinen sauna. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Saaron Torppa molemmat puolet

Saaron Torppa molemmat puolet

Neljän hengen puolella varustuksena keittiö, parisänky sekä avattava sohva (kahdelle), WC ja suihku, televisio.
Kahden hengen puolella varustuksena keittiö, parisänky, WC ja suihku, sekä pieni sähkölämmitteinen sauna. Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeet eivät. Ei lemmikkejä.
Matkailuajoneuvopaikka sähköllä

Matkailuajoneuvopaikka sähköllä

Hinta sisältää asfalttipaikan sähköllä. Sähkötöntä nurmikenttäpaikkaa varten et tarvitse varausta, sillä tilaa riittää. (Huom! Ruisrockin aikana käytössä vain sähköpaikat).